• Skip to navigation
  • Skip to content
Bistro Sophie
Bistro Sophie
sfeerfoto Bistro Sophie
Facebook Google plus
  • Home
  • Menukaarten
    • Menu
    • Menu (english)
    • Wijnkaart
    • Wijnen per glas
  • Groepsarrangementen
  • Contact

Menu

CHEF´S MENU

3 / 4 / 5 / 6 courses € 34,50 / € 42,50 / € 49,50 / € 57,50

(surprise menu only to order per table)

Please let us know if you have a food allergy.

 

The wines below the dishes are suggestions with prices  between € 5,50 until € 6,90

3 course Menu a la carte € 43,50

Starters

Hamachi fish
Passionfruit / herring caviar / cucumber
Wine: Auxerrois, Hoeve Nekum, Maastricht

Oyster
4 pieces / ponzu / furikake / sea vegetables
Wine: Prosecco, brut Foss Marai, Veneto, Italië

Halibut
Jerusalem artichoke / anis mushroom / root
Wine: Popov,Chardonnay Smolnik - Tikvesh, Macedonië

Bisque
Wild gamba / pumpkin / fennel
Wine: Gavi, Cortese, La Smilla, Piemonte, Italië

Candied peel of veal
Rouleaux / crème of hazelnuts / potato
Wine: De Grendel, Shiraz, petit Verdot, Zuid Afrika

Steak tartar
Pickle / reypenaer / egg yolk crème
Wine: Don david, Chardonnay, Calchaqui Valley, Argentinië

Duck liver extra price: € 5,00
Brioche / compote of shallots / ice cream of figs
Wine: Pedro Ximenez, Spanje

Fregola
Mousse of parsnip / meloes onion / radish
Wine: Don david, Chardonnay, Calchaqui Valley, Argentinië

Main courses

Codfish
Scallop / spinach / sweet potato / langoustine sauce
Wine: Popov,Chardonnay Smolnik - Tikvesh, Macedonië

Catfish
Eel / Chinese cabbage / pont neuf / green herbs
Wine: Don david, Chardonnay, Calchaqui Valley, Argentinië

Dover sole 450 g extra price € 9,50
Lemon / remoulade sauce / green pea / tomato
Wine: Gavi, Cortese, La Smilla, Piemonte, Italië

Duck breast
Confit of duck / compote of apple / sauerkraut / sauce of beetroot
Wine: Tempranillo, Ribera Del Duero, Spanje

Loin of veal
Sweetbread / duxelle / cauliflower / aceto sauce
Wine: Tempranillo, Ribera Del Duero, Spanje

Tournedos extra price € 9,50
Onion / parsnip / carrot / veal sauce
Wine: Rioja, 100% Tempranillo, Spanje

Polenta
Crème of corn / carrot / marinated tomato / vadouvan
Wine: Campo reale, Falanghina, Italië

Desserts

Exotic fruit
Mango / pineapple / coconut
Wine: Louis Bernard, Muscat de Beaumes de Venise, Frankrijk

Cheese cake
White chocolate / star anise /
Wine: Louis Bernard, Muscat de Beaumes de Venise, Frankrijk

Cherry
Yoghurt / parfait / dark chocolate
Wine: Mater terra, Negroamaro, Passito, Salento, Italië

Cheese extra price € 4,75
5 cheeses / truffle honey / bread of nuts
Wine: Garibaldi, Marsala, Italië

Separate prices:

Starters € 14,50
Main courses € 24,50
Desserts € 10,00

 Print deze pagina

Carnaval

Tijdens de carnavalsdagen zijn wij gesloten van 28 februari t/m 5 maart.

iens reserveren via Iens

040-244 73 21

reserveren via email

Gratis WIFI!

Terug naar boven

Wilhelminaplein 14, 5611 HE  Eindhoven. T: +31 (0)40 2447321 F: +31 (0)40-2433565 E: reserveren@bistrosophie.nl

© Bistro Sophie 2013-2019. Alle rechten voorbehouden.

Logo Bistro Sophie